Streekstad Centraal Podcasts

Mens en Boek; aflevering 002 (seizoen 19)

September 14, 2020

Je zou het in deze tijd bijna vergeten, maar een goed boek is nog steeds een lust voor het brein. Maar welk boek dan? Ton de Kruyff neemt er iedere week een aantal onder de loep en wordt daarbij bijgestaan door Ria Kostelijk in de podcastserie Mens en Boek. In deze aflevering ‘Spoetnik’ van Martijn Neggers en 'De ongeloofelijk bijzondere boekeneter' van Oliver Jeffers.

Spoetnik van Martijn Neggers gaat over Joris van de Werff, een Amsterdamse docent mens en maatschappij, die voor werk en wonen naar de Spoetnikstraat in het Brabantse Helmond-Noord verhuist. Daar stuit hij op een omgeving die met vreemdelingen weinig opheeft....

De ongeloofelijk bijzondere boekeneter van Oliver Jeffers is een boek voor kinderen vanaf een jaar of 5. En er hoort een dringend advies, of beter, een waarschuwing bij: eet dit boek NIET op a.u.b!

Mens en Boek is iedere maandag om 6 uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en Bibliotheek Langedijk.

Play this podcast on Podbean App